Serviceanmälan – rutiner

 

Vi arbetar ständigt för att göra Sigvardsson Fastigheter AB mer effektivt. Vårt motto är alltid bra service till låga omkostnader.

Felanmälan/ serviceanmälan

Gå in på vår hemsida på http://www.sigvardsson.com/ via din dator eller mobiltelefon och klicka på Fel och Service. Där fyller du i personnummer på den som står på hyreskontraktet och klickar på Hämta uppgifter. Du skriver vad ärendet gäller och vid felanmälan väljer om du tillåter att servicepersonal går in med huvudnyckel eller inte. Denna tjänst är öppen dygnet runt. Din felanmälan hamnar direkt i vårt fastighetsprogram och syns omedelbart på vår servicepersonals mobiler vilket möjliggör snabbare hantering.

 

Observera att ärenden kan ta längre tid att åtgärda ifall inte huvudnyckel tillåts. Vår servicepersonal gör två försök, men är ingen hemma måste ni själva höra av er och boka tid. En lapp på dörren/i brevlådan visar att personal varit på plats när ingen varit hemma.

 

Serviceanmälan kan fortfarande göras via mail, telefon och sms. Det är däremot INTE möjligt att göra en serviceanmälan direkt till någon av oss när vi är ute och arbetar. Din service- anmälan måste bli registrerad för att vara giltig.

 

Telefontider

Våra telefontider är måndag till torsdag kl 9-14. Fredagar är kontoret stängt. Servicepersonal jobbar dock som vanligt. Övriga dagar och tider gör du serviceanmälan via hemsidan, mail, sms eller pratar in meddelande på telefonsvararen.

 

Kvällar och helger

När du ringer in akuta ärenden på kvällar och helger (samma tel.nr. 0290-378 14) kommer ingen att svara. Du kommer till en telefonsvarare och måste prata in ditt meddelande eller skicka sms. Alla meddelanden lyssnas/läses av. Det som bedöms vara av akut art åtgärdas av den person som har jouren. Samtal utan meddelande syns inte och kan inte åtgärdas.

 

Akuta ärenden

Exempel på akuta ärenden är vattenläcka, totalstopp i toalett om endast en toalett finns i lägenheten, avsaknad av värme eller varmvatten och krossade fönsterrutor.

Vid brand, pågående inbrott, störningar och stor vattenläcka eller liknande ring 112.

Droppande kranar, trasig tvättmaskin och stopp i avlopp är INTE akuta utan felanmäls på vanligt sätt.